Betaling

Bij BANDIWear.nl betaalt u altijd snel, gemakkelijk maar vooral veilig!

U heeft bij ons de keuze uit verschillende erkende en veilige (internationale) betaalmethoden per bank. Hierdoor betaalt u bij ons te allen tijde snel, gemakkelijk en vooral veilig. Hieronder ziet u een overzicht van onze betaalmethoden:

iDEAL 

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig, vertrouwd en gemakkelijk afrekenen en is daarmee de ideale betaalmethode. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt.

PayPal

PayPal is naast iDEAL een zeer veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Betaal mobiel vanaf uw telefoon. Geen random readers of verificatiecodes, gewoon, simpel online shoppen en betalen. Paypal is wereldwijd een van de meest gebruikte betaalmethoden.

Bancontact / Mr Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven (de issuer), voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing (de acquirer).

SOFORT Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling (sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving) direct kan worden verwerkt. Bovendien SOFORT Banking is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Door het gebruik van SOFORT Banking willen wij graag onze Duitse klanten tegemoet komen. 


Vooruitbetaling
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op rekening van BandiWear.nl Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of via een normale overschrijvingsformulier van uw bank.

 

Als u direct wilt bestellen klik dan hier.